Mød vores kunder

 

Vil I med på listen?

Få svar på dine spørgsmål eller få et tilbud. Kontakt os på telefon eller email.

Novo Nordisk

"Thomas og hans stuntmand var en KÆMPE success. Alle skuespillerne var stadig “høje” her til morgen, og alle var enige om at det var et af vores bedste seminarer I meeeget lang tid.

 

Vi I ledelsen har kun rosende ord over for det samarbejde vi har haft med Thomas. Vi har været utrolig glade for den måde han fik vores ønsker om det mere faglige flettet ind I hele filmdagen."

 

Marlena Dragheim

Gyldendal digital

"Tusind tak for sidst. Du fik virkelig ”samlet” os – og gjort os stolte og glade.. . Jeg selv og en del andre vil begynde i Gyldendals kor."

 

Jeanett Kirk

Forsvarets Personeltjeneste

"Der var lutter gode tilbagemeldinger på Thomas musikalske teambuilding. Også mange roser herfra. Det var super godt."

 

Klaus Nannestad

Novo Nordisk

"Det var et fantastisk indlæg med Helle. Folk var helt høje resten af aftenen og natten. Det er helt sikkert noget, vi vil prøve igen. Det gav en utrolig positiv energi – også blandt dem, der normalt ikke føler for at synge."

 

Sanne Møller Knudsen

Rambøll Management

"Det var en stor succes – og der var stor begejstring og meget rosende omtale til dig efterfølgende!"

 

Cathrine Lindberg Bak

Økonomistyrelsen

"Det er mig der takker for en fantastisk indsats i fredags fra jer alle tre. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra jeres workshops og det var en rigtig god sang I nåede at få skrevet, som vi kan bruge fremover. Koret og dig efterlod en dejlig glad og opløftende stemning efter jeres optræden, som vi havde brug for i huset."

 

Kirsten Grumstrup

 
 
 

Film

Team Music - Kreativ Teambuilding i Danmark

Se den fulde liste af referencer herunder

Kor og Film

Kor

Kor

Kor

Stomp

Kor og stomp

"I var super gode og havde sammensat et fantastisk program – sjovt, udfordrende, spændende! I formåede at facilitere en eftermiddag med elementer af glæde, musik og konkurrence…… absolut en succes og noget der forsat bliver omtalt…godt gået."

 

Trine Ankjær

Orbicon

Stomp

"Også et stort tak herfra! Der er kommet rigtig mange tilbagemeldinger på, hvor godt og sjovt det var. Efter en lang dag, havde alle brug for at koble lidt fra, og få rørt sig lidt. Og hvor var Thomas dygtig til at få alle med. Selv dem der havde sat sig på sidelinjen og tydeligvis ikke helt havde mod til at være med, fik han aktiveret på en fin måde, uden at nogens grænser blev overskredet."

 

Christine Bøcker Pedersen

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Kor

Kor

Kombit

"55 af vores ledere kom på syngende - og gyngende - grund under kompetent og underholdende ledelse af Helle Waagø til stor morskab.

 

Det skabte en skøn fællesskabsfølelse og gode fælles grin som afrunding på et strategimøde."

 

Mette Krogh, 29. november 2016

Unicon A/S

"Det var præcis den oplevelse af fælles indsats og læring, du gav os som jeg havde håbet på og drømt om, da jeg ringede til dig. God, god optakt til resten af arrangementet. Tusind tak og tusind roser for det. Vi sang igen dagen efter til vores fællesmøde, nu må vi se om vi kan få det til fremadrettet."

 

Nicolai Juel Vædele, 17. novmeber 2016